Kaart met Gemeentes

Campings Camping Puyenbroeck

Wachtebeke, Campings
Camping Provinciaal Domein Puyenbroeck

Wie langer dan één dag wil genieten van de uitgebreide recreatie- en sportfaciliteiten in het provinciaal domein Puyenbroeck kan logeren op de camping, in de trekkershut of op het stacaravanterrein.

Het stacaravanterrein is 9 ha groot en omvat 202 percelen met tuinhuisje en afzonderlijke parkeerplaats. Elke standplaats heeft een oppervlakte van ongeveer 200 m². Het terrein is gedurende het ganse jaar toegankelijk.

De kampeerhut ligt op het kampeerterrein van een uitgestrekt groen domein met een zeer breed aanbod aan recreatieve en sportieve mogelijkheden. Deze hut biedt plaats aan 4 personen voor maximum 3 overnachtingen na elkaar. Mits bijbetaling kan een 5de persoon overnachten.

De camping van het domein biedt 283 staanplaatsen waarvan 74 trekkersplaatsen, een uitgebreide kampeerweide en een trekkershut (met plaats voor max. 5 personen). Je kan er van 1 april tot 30 september terecht. Kampeerders kunnen meegenieten van de vele mogelijkheden die het provinciaal domein Puyenbroeck biedt. Zo kunnen ze gebruik maken van het zwembad en genieten van de speelterreinen, fietsenverhuur, de minigolf, de roeivijver, het toeristisch treintje, … In de maanden juli en augustus is er eveneens een animatieprogramma waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Zelf koken hoeft niet altijd want in het domein is een snackbar, een zelfbedieningsrestaurant en een restaurant (met ruime keuze) aanwezig.

De 283 staanplaatsen op de camping en 202 stacaravanplaatsen van het provinciaal domein Puyenbroeck zorgen dat de kampeertoerist een geslaagde vakantie kan beleven in de groene omgeving en in de uitgebreide recreatie- en sportinfrastructuur.

Je kan van 1 april tot 30 september terecht op de camping. Buiten het seizoen is de camping enkel toegankelijk op zaterdag en zondag voor houders van een winterabonnement.

Details

  • Adres: Craendam 1
    9185 Wachtebeke
  • Website
  • 09 342 42 42

Locatie

GPX
LOADING ...

Vlaanderen  Beveren Kruibeke Lochristi Lokeren Moerbeke kruibeke SGW  Sint-Niklaas Stekene Temse Waasmunster Wachtebeke toerisme sint niklaas