Kaart met Gemeentes

B&B's B&B Arck

Temse, B&B's
B&B Arck

Interieurarchitecte Nele Vercauteren heet je welkom bij B&B ARCK, een unieke plek waar zij haar passie voor architectuur en design met jou deelt.

De B&B is het perfecte excuus om er even tussenuit te knijpen. Het interieur is inspirerend, met veel ruimte voor licht en lucht. Het decor werd tot in de kleinste details door Nele en haar man Bas Wauman, architect, gepersonaliseerd. Het resultaat is een unieke mix van vintage, hedendaags design met Scandinavische en Japanse invloeden en Belgische ontwerpen. Geniet tijdens jouw verblijf van al dit moois.

ARCK bevindt zich in Tielrode, een gezellig dorp in het rivierenlandschap van het Waasland. Het kan geen toeval zijn dat de Durme en de Schelde besloten om precies in deze streek samen te vloeien. Laat je niet misleiden door de rust in deze omgeving, Brussel, Antwerpen en Gent liggen namelijk binnen handbereik. 

Er is gratis parkeergelegenheid aan en rond de B&B. Maak gebruik van de fietsen, we helpen je graag om een geschikte wandel- en fietsroute te kiezen. 

Na een verfrissende tocht in de natuur kan je ontspannen in de harmonieuze sfeer van de ontbijt- en zitruimte, die samen een gemeenschappelijke ruimte vormen. Snuister rond in de architectuurbibliotheek of blader door onze dag- en weekbladen.

Hier vind je trouwens ook onze ’honesty bar’, een bar gevuld met een assortiment van wijnen, Belgische bieren en verfrissende dranken, alsook koffie, thee en delicatessen. 

‘s Ochtends kan je in de ontbijtruimte aanschuiven voor een uitgebreid ontbijt met ambachtelijk brood, huisbereide confituren, eieren van onze eigen kippen en vers gezette koffie en thee. We kiezen bewust voor biologische ingrediënten die afkomstig zijn van plaatselijke handelaars. Waarom zouden we het verder zoeken? 

Voor lunch of diner verwijzen wij jou graag door naar een van de geselecteerde adressen in onze buurt.

Tot binnenkort!

Details

  • Adres: Kaaistraat 23
    9140 Tielrode
  • Website
  • 0487 20 20 26

Locatie

GPX
LOADING ...

Vlaanderen  Beveren Kruibeke Lochristi Lokeren Moerbeke kruibeke SGW  Sint-Niklaas Stekene Temse Waasmunster Wachtebeke toerisme sint niklaas