Kaart met Gemeentes

Restaurant 't Wethuis

Lochristi, Restaurant
Wethuis

Restaurant ’t Wethuis in Hijfte, een deelgemeente van Lochristi, heeft een rijke geschiedenis en dit sinds de 18e eeuw.

Het authentieke interieur met zijn oude balken werden behouden, het comfort is modern in een intiem kader. In de zomermaanden is het gezellig vertoeven in de tuin met zijn loungebar, de verschillende waterpartijen te midden van rotsen en aparte terrassen.

Een oase van rust waar je kan genieten van de overheerlijke schotels die Ronny u bereidt. Er is tijdens de zomermaanden op terras ook een aangepaste kaart met salades en pasta’s. De bediening wordt in perfecte banen geleid door zijn echtgenote Chantal.

’t Wethuis heeft enkele sterke troeven in huis: een mooie wijnkaart, een whisky- en digestievenkaart en een bierkaart met meer dan 80 referenties. ’t Wethuis profileert zich als ‘bierrestaurant’. bij de menu’s serveert men bieren aangepast, bij ieder gerecht een ander biertje in een klein eigen bierglas. Uiteraard kan deze formule nog altijd met aangepaste wijnen.

Men richt zich hier zowel op zakenmensen voor een snelle lunch, als op levensgenieters. Op zondagavond enkel de ‘Verrassingsmenu’ aan een zeer democratische prijs.

Details

  • Adres: Hijfte-Center 1
    9080 Lochristi

Locatie

GPX
LOADING ...

Vlaanderen  Beveren Kruibeke Lochristi Lokeren Moerbeke kruibeke SGW  Sint-Niklaas Stekene Temse Waasmunster Wachtebeke toerisme sint niklaas