Kaart met Gemeentes

De Schatten van Vlieg in Fort Liefkenshoek

De Schatten van Vlieg in Fort Liefkenshoek
Na het overdonderende succes van vorig jaar, verstopt vlieg ook in 2018 een schat op het fort! Heb je een neus voor speuren en ben je een echte avonturier? Kom dan deelnemen aan ‘Schatten van Vlieg’! Het thema dit jaar: Voel jij wat ik voel?

Volg je speurneus deze zomer naar Fort Liefkenshoek en ga op zoek naar de Schat van Vlieg! Ga op tastavontuur in en rond het fort, breng alle opdrachten tot een goed einde en verzamel zo de letters en cijfers die je nodig hebt om de schatkist te vinden. Vlieg maakt het je niet gemakkelijk
Wie de schatkist kan vinden krijgt een voelwaaier met 8 verschillende doe-opdrachten en een prikkelend tastelement. Daar bovenop kan hij/zij zichzelf vereeuwigen als schattenjager in het logboek. Vlieg maakte drie soorten voelkaarten die je kan samenvoegen tot een grote voelwaaier.

Wil jij ze alle drie verzamelen? Ga dan ook op schattenjacht in de Bib van Beveren en maak de kunstwandeling rond CC Ter Vesten.
Schattenjagers die de drie zoektochten tot een goed eind brengen mogen zich verwachten aan een leuk extra gadget!

Deze zoektocht is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Deelnameformulieren zijn gratis te verkrijgen aan het onthaal van het fort en in de bib van Beveren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Details

  • Van - Tot: 01/07/2018 - 31/08/2018
  • Ketenislaan 4 (haven 1974)
    9130 Kallo (Kieldrecht - Beveren-Waas)
  • 03 750 15 80

Locatie

GPX
LOADING ...

Vlaanderen  Beveren Kruibeke Lochristi Lokeren Moerbeke kruibeke SGW  Sint-Niklaas Stekene Temse Waasmunster Wachtebeke toerisme sint niklaas