Kaart met Gemeentes

Het zoete Waasland cadeau Weyn's honing

Beveren, Het zoete Waasland cadeau
Weyn's honing Weyn's honing

Over Weyn's Honing

Anno 1968 ontsprong Weyn’s Honingbedrijf aan de geest van Edmond Weyn, een rasechte Waaslander met een zuivelverleden.

Weyn kreeg de honingsmaak te pakken en bouwde zijn plan uit te Beveren-Waas, waar de eerste vestiging tot op heden trouw haar dienst bewijst als productieatelier. Weyn’s Honingbedrijf slaagde erin zich te profileren als één van de voornaamste Belgische ondernemingen binnen de honingbranche, iets wat mogelijk werd gemaakt door de kritische eisen inzake kwaliteit en respect voor de bij die vanaf het begin voorop werden geplaatst.

In navolging van Edmond Weyn en geïnspireerd door zijn passie, wordt Weyn’s honing vandaag nog op een artisanale manier verwerkt en aan de man gebracht.

Volgens diezelfde overtuiging, met Hugo Willems als stuurman, breidde Weyn’s Honingbedrijf de laatste jaren zijn assortiment uit tot meer dan zestig soorten.

Ons bedrijf streeft naar kwaliteit en verzet zich tegen de massaproductie die de honingwereld meer en meer dreigt te ontsieren. Uit ontzag voor de bijenkolonie en honing als landbouwproduct, bieden wij zuivere en natuurlijke waar aan. Voor wie echt(e) honing wil.

Wat doen we?

Ons productieatelier is gevestigd te Beveren. Van hieruit bevoorraden wij onze 11 Weyn’s winkels en tal van andere verkooppunten.

Selectie en aankoop van de beste honingen over heel de wereld
Door import uit verschillende, meestal warme landen bieden wij onze klanten een grote verscheidenheid aan smaak en kleur.
Onze honing wordt aangekocht in vaten van 320kg. De honing wordt geanalyseerd en onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles.

Filtreren van onzuiverheden
Eens uit de vaten wordt de honing tot vier maal toe gefilterd. Ruwe honing bevat deeltjes raat, bijenhaar en soms eens een vleugel.

Verpakken
De honing wordt verpakt in potten van 1kg, 500g, 450g (biohoning), 250g,125g en enkele soorten ook in ontbijtpotjes van 50 gram. Een pot Weyn’s honing is nooit oververhit, om te vermijden dat de levendragende bestanddelen gedood zouden worden. Wij zorgen dus voor zuivere en kwaliteitsvolle honing.

Details

 • Adres: Gentseweg 323
  9120 Beveren
 • Website
 • 32 3 775 97 65

Openingsuren

 • maandag : 09u00 - 18u00
 • dinsdag : 09u00 - 18u00
 • woensdag : 09u00 - 18u00
 • donderdag : 09u00 - 18u00
 • vrijdag : 09u00 - 18u00
 • zaterdag : 09u00 - 18u00

Locatie

GPX
LOADING ...

Vlaanderen  Beveren Kruibeke Lochristi Lokeren Moerbeke kruibeke SGW  Sint-Niklaas Stekene Temse Waasmunster Wachtebeke toerisme sint niklaas