Kaart met Gemeentes

Restaurant De Villa

Beveren, Restaurant
Eetzaal De Villa De Villa

De Villa, badend in een behaaglijke sfeer, laat u inmiddels al meer dan 18 jaar genieten van de gastronomie in haar edelste vorm. Het restaurant met z'n riante tuin vormt een enige omgeving om uw gezelschap culinair te verwennen.

Familiediner, zakenlunch, à la carte, ... het team van de charmante gastvrouw Jessy Deckers stelt alles in het werk om er keer op keer een weergaloos feest van te maken. Ook bieden wij wallking dinners en recepties aan en kunt u bij ons terecht voor rouwtafels.

In de keuken staat chef Serge Dejoncker achter het fornuis. Hij weet u te verrassen met hedendaagse creaties zonder de klassiekers uit het oog te verliezen. Zijn uitgebreide kaart liegt er niet om. Elke maand stelt hij een nieuw degustatiemenu samen.

Voor grotere gezelschappen wordt er een aparte ruimte vrijgehouden. Op warmere dagen kunt u gerust plaatsnemen bij het verkoelend fonteinbekken in de prachtige tuin. Dan zijn wij een heus openluchtrestaurant met eventueel een barbecue. Bezoek ook onze English Room.

Voor reservaties of voor meer informatie staan wij altijd open voor uw vragen. Neem daarom gerust contact met ons op. Opgelet: vanaf nu zijn we ook op maandagavond gesloten.

Details

  • Adres: Grote Baan 127
    9120 Beveren
  • Website
  • 03 755 85 53

Openingsuren

Locatie

GPX
LOADING ...

Vlaanderen  Beveren Kruibeke Lochristi Lokeren Moerbeke kruibeke SGW  Sint-Niklaas Stekene Temse Waasmunster Wachtebeke toerisme sint niklaas