Kaart met Gemeentes

Brasserie De Mops

Beveren, Brasserie
Catroon De Mops De Mops

Kafee De Mops is niet zomaar een kafee. De Mops is een eet- en praatkafee en in het weekend een danskafee. Onze zaak is gelegen in de Gaverlandstraat in Melsele, vlakbij de bekende kapel van Gaverland. Wij zijn 7 op 7 open en dat vanaf 9h30.

Bij ons kan je terecht voor een lekker etentje of een gezellige babbel aan de toog. Op onze benedenverdieping hebben wij plaats voor zo’n 80 personen en ook op onze bovenverdieping kunnen nog eens meer dan 40 personen heerlijk tafelen. We beschikken over 2 ruime terrassen. Eén vooraan aan de straatkant, maar ook achteraan in de tuin. We hebben een ruime speeltuin voor de kinderen zodat ook de allerkleinsten genieten van een bezoekje aan Kafee De Mops.

Zowel voor een snelle hap als een uitgebreid menu kan je bij ons terecht. We hebben een goedgevulde menukaart, voor ieder wat wils en aan democratische prijzen. Iedere maand zorgen we voor een nieuwe kaart met heerlijke suggesties. Ons gediplomeerd keukenpersoneel doet er alles aan om jouw etentje in Kafee de Mops onvergetelijk te maken.

Maar niet alleen eten staat centraal bij ons. Kafee De Mops is een plek waar mensen samenkomen, genieten van een rustige babbel of proeven van onze suggestiebieren. Ons gemotiveerd personeel zorgt ervoor dat u tijdens een bezoekje niks tekort komt.

Kafee De Mops is een plek voor jong en oud. Wil je na een zware werkweek op vrijdag nog iets drinken met de collega’s, dan is Kafee De Mops de ideale plaats. Op vrijdag en zaterdag gaan de stoelen en tafels aan de kant en zorgen onze deejays voor een onvergetelijk avondje uit.

Details

  • Adres: Gaverlandstraat 133
    9120 Melsele
  • Website
  • 03 755 59 57

Openingsuren

Locatie

GPX
LOADING ...

Vlaanderen  Beveren Kruibeke Lochristi Lokeren Moerbeke kruibeke SGW  Sint-Niklaas Stekene Temse Waasmunster Wachtebeke toerisme sint niklaas