Kaart met Gemeentes

Uit met de kids Recreatiebad S&R De Meerminnen Beveren

Beveren, Uit met de kids
Recreatiebad S&R De Meerminnen Beveren S&R De Meerminnen

Een spetterende wildwaterbaan, een magische familieglijbaan en een wervelend golfbad zijn nog maar enkele van de geweldige activiteiten die je kunt beleven in dit gloednieuwe zwemcomplex. Of je nu een avontuurlijk, sportief, recreatief of nog een ander type bent, het sport-en recreatiebad zal jou volledig betoveren. Het vormt de optimale combinatie tussen hevige inspanning en volledige ontspanning. Kinderen krijgen er door het kinderbad een overvloed aan kansen om samen met hun ouders zich volledig te ontplooien in het water. Voor grote dorst of kleine honger tijdens het zwemmen kan je terecht op het zwemmersterras.

Een reuze buitenspeeltuin van 2.000 m2 biedt de kinderen heel wat speelplezier. Aan de rand ervan ligt het terras van het rest-eau-café. Van daaruit kan je de jonge snaken goed spotten. Terwijl mama en papa genieten van een hapje en een drankje, kunnen de kinderen stoeien, klimmen, klauteren en glijden. De speeltuin is onderverdeeld in verschillende zones. Zo kunnen de kinderen hun fantasie de vrije loop laten in het sprookjesdorp of mogen ze voluit ravotten in het avonturenbos en klimmen en klauteren in het wervelbos.

In het rest-eau-café word je ondergedompeld in de fantasiewereld van Reynaert de vos. Het interieur roept een natuurlijke sfeer op en zorgt ervoor dat je je fantasie de vrije loop kan laten.De gezellige kinderhoek in thema van de vos Reynaert brengt de kinderen alvast in de juiste stemming.

Bij mooi weer kan je genieten van een hapje en/of een sapje op het ruime buitenterras. Het is de perfecte lunchplaats: een ruime, gratis parking, de snelle service en de dagverse producten zorgen voor een gezellige middagbreak. Het terras kijkt uit op de kleurrijke buitenspeeltuin waardoor u steeds de allerkleinsten nauw in het oog kunt houden.

Voor wie nood heeft aan ontspanning is de Beau’wellness de perfecte oplossing. Waan je even weg van de wereld in de warme lagune of laat je verwennen in het de traditionele hammam. Met 3 verschillende saunalandschappen is er voor ieder wat wils. Als beginnend saunagebruiker is de bio sauna (65°) een echte aanrader, in de kruidensauna (75°C) is het warmer en word je ondergedompeld in natuurlijke geuren die het ritme van de seizoenen volgen. De panoramische sauna (90°C) is een klassieke Finse sauna. In deze ‘stiltesauna’ met uitzicht op de Japanse tuin kom je helemaal tot rust. Afkoelen kan je in de ijsdouche of het ijsbad, de regendouche, onder de kantelemmer of door gewoon even naar buiten te wandelen. Volg het blotevoeten pad in de relaxtuin en neem een duik in de ecologische zwemvijver of het verwarmde buitenbad.?In de stille rustruimte of de leesruimte kan je lichaam tot rust komen na een saunagang.

Details

  • Adres: Pastoor Steenssensstraat 108a
    9120 Beveren
  • Website
  • 03 750 35 00

Locatie

GPX
LOADING ...

Vlaanderen  Beveren Kruibeke Lochristi Lokeren Moerbeke kruibeke SGW  Sint-Niklaas Stekene Temse Waasmunster Wachtebeke toerisme sint niklaas